078-6169069
of stuur een E-mail

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig actueel nieuws en tips.

Voor grip op uw geld:

  • Financiële helderheid, nu en in de toekomst
  • Transparant en onafhankelijk advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen overbodige kosten meer
  • Een investering die zich snel terugverdient

Laatste tweet

Bekijk alle tweets

Zelf uw woning verkopen in 5 stappen

Zelf uw woning verkopen waarbij u bent verzekerd van professionele ondersteuning EN om kosten te besparen. In augustus 2016 is een exclusieve samenwerking met OZP makelaars tot stand gekomen met het volgende stappenplan:

1/ Eerste gesprek bij u thuis

Na een grondig vooronderzoek - met een visuele opname ter plaatse - bespreekt de makelaar met u en met ondergetekende de verkoopwaarde van de woning, uiteraard rekening houdend met uw persoonlijke wensen en situatie.

2/ Verkoop klaar maken van uw huis

Door een professionele fotograaf wordt een uitgebreide fotoreportage van uw woning gemaakt, inclusief plattegronden. De beste foto’s worden geselecteerd en verwerkt in een professionele verkoopbrochure. Gezamenlijk en in overleg met ondergetekende levert u een introductietekst van maximaal 10 regels over uw woning. Hiermee is ook een schitterende presentatie voor Funda klaar en om te bekijken op het internet.

3/ Bezichtigingen

Zodra kandidaten zich melden worden hun gegevens per mail aan u en aan ondergetekende doorgegeven zodat er een afspraak gemaakt kan worden. De bezichtigingen doet uzelf in overleg en met coaching / ondersteuning van ondergetekende.

4/ Onderhandelingen

De verkoopstrategie, de biedingen en de onderhandelingen wordt door ondergetekende geheel in overleg met u uitgevoerd.

5/ Contract en juridische afhandeling

Alles wat is afgesproken wordt vastgelegd en door OZP in een koopovereenkomst verwerkt. Na ondertekening ontvangen verkoper(s), koper(s) en de notaris een afschrift van de getekende koopovereenkomst.

Is dit arrangement voor u interessant en wat zijn de kosten?

De arrangementskosten zijn :
1. OZP Direct € 1.395
2. Financieel Onderhoud coaching € 395
Totale vergoeding voor de verkoop van uw woning € 1.790

Woont u in de Drechtsteden, heeft u momenteel plannen om te verhuizen en wilt u besparen op de verkoopkosten ? Dan adviseer ik u dringend om deze nieuwe verkoopmethode met professionele hulp en coaching serieus te overwegen. Wilt u meer weten over dit concept en werkwijze, stuur dan een mailtje naar p.kok@financieel-onderhoud.nl


Rudyard Kipling-erf 312
3315 AL Dordrecht
Telefoon: 078-6169069
Fax: 084-7561242
Mobiel: 06-5359 2603
E-mail: info@pauldekok.nl