078-6169069
of stuur een E-mail

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig actueel nieuws en tips.

Voor grip op uw geld:

  • Financiële helderheid, nu en in de toekomst
  • Transparant en onafhankelijk advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen overbodige kosten meer
  • Een investering die zich snel terugverdient

Laatste tweet

Bekijk alle tweets
» Terug naar vorige pagina

18-03-2016

Auto ouder? Controleer uw autoverzekering

Is uw auto alweer een aantal jaren oud? Dan is het misschien interessant om uw autoverzekering te controleren. Mogelijk betaalt u te veel.

Wie een nieuwe auto koopt kiest voor een all-risk autoverzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een schade aan uw auto is dan altijd verzekerd, ook wanneer een een aanrijding uw schuld is. Bij de hoge aanschafwaarde wegen de kosten van een all-risk autoverzekering op tegen het risico op een dure reparatie.

In de loop van de jaren daalt de waarde van uw auto. Het is dan verstandig om opnieuw uw autoverzekering te controleren en over te stappen naar een minder uitgebreide dekking. U heeft daarbij een aantal keuzes:

  • WA verzekering : de schade bij een ander door uw schuld is dan gedekt. Deze dekking is minimaal verplicht voor elke auto.
  • WA + Beperkt Casco: u bent verzekerd voor diefstal en schade buiten uw schuld (brand, ruitschade, botsing met dieren en natuurgeweld).

Welke dekking voor u van toepassing is, hangt onder andere af van de (aanschaf)waarde, en leeftijd van de auto en het aantal schade vrije jaren (terugval bij een claim).

Wilt u meer weten? Laat uw verzekeringen opnieuw beoordelen, stuur een berichtje naar: info@pauldekok.nl . Aan deze analyse + advies zijn in de maand april geen kosten verbonden.

Vriendelijke groet,
Financieel Onderhoud
Paul de Kok


» Terug naar vorige pagina

Rudyard Kipling-erf 312
3315 AL Dordrecht
Telefoon: 078-6169069
Fax: 084-7561242
Mobiel: 06-5359 2603
E-mail: info@pauldekok.nl