078-6169069
of stuur een E-mail

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig actueel nieuws en tips.

Voor grip op uw geld:

  • Financiële helderheid, nu en in de toekomst
  • Transparant en onafhankelijk advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen overbodige kosten meer
  • Een investering die zich snel terugverdient

Laatste tweet

Bekijk alle tweets

Elke maand geld tekort?

Geen grip meer op uw financiële situatie?

Schulden? Het kan iedereen overkomen. Sterker nog, voor steeds meer mensen is het lastig om financieel rond te komen. Het leven lijkt steeds duurder.  Er is sprake van veel economische onrust: er zijn politieke bezuinigingen aangekondigd, banen staan op de tocht, de huizenmarkt is ingestort en beleggingsresultaten vallen tegen. Logisch, dat u het allemaal even niet meer ziet zitten.

Het verhaal van de familie Bartjens

"Zeven jaar geleden kochten we ons eerste huis en inmiddels zijn we de trotse ouders van Lotte en Tess. Ik had een goede baan en Debbie was vooral thuis voor de kinderen. Acht maanden geleden kwam ik thuis te zitten, als gevolg van een reorganisatie. Ik had het echt niet aan zien komen. En ongeluk komt zelden alleen. De auto ging kapot en even later ook de wasmachine.

De rekeningen stapelden zich langzamerhand op en daarom besloten we om een extra lening af te sluiten. De situatie werd er alles behalve beter op. De lening was slechts een tijdelijke ‘oplossing’ geweest.  Ik lag nachten wakker, te piekeren over onze toekomst. Het voelde alsof ik gefaald had tegenover mijn gezin. Ook Debbie deed geen oog dicht, zij zag in gedachten de deurwaarder ons huis leeghalen. Het werd er thuis niet gezelliger op.  Hoe had het toch zo ver kunnen komen? En hoe konden we hier ooit nog uit komen? Eén ding was duidelijk er moest iets veranderen, maar hoe?

Uiteindelijk ben ik via internet in contact gekomen met de budgetcoach. Eerlijk gezegd zaten we daar helemaal niet op te wachten. Moesten we onze problemen en complete financiële huishouden op tafel leggen bij een wildvreemde?! Inmiddels weten we wel beter. Dankzij de persoonlijke ondersteuning van budgetcoach Paul hebben we weer inzicht in onze financiële situatie. En Paul, die is allang geen vreemde meer voor ons. Hij komt nog regelmatig bij ons op bezoek voor een financiële onderhoudsbeurt, onder het genot van een lekkere kop koffie."

De oplossing van de familie Bartjens is ook uw oplossing!
Maak kennis met uw persoonlijke coach en maak die afspraak!


Rudyard Kipling-erf 312
3315 AL Dordrecht
Telefoon: 078-6169069
Fax: 084-7561242
Mobiel: 06-5359 2603
E-mail: info@pauldekok.nl